INNspiration Boost – Visual Thinking

Beeld zegt meer dan duizend woorden. Dat gegeven kennen we allemaal wel. Maar hoe pas je dat nu op een efficiënte manier in de praktijk toe. Op die vraag wisten communityleden Denise (Studio Weergaaf) en Stan (Folded Paper) wel antwoord te geven. Tijdens hun INNspiration Boost namen ze onze communityleden en gasten mee in de wondere wereld van ‘visual thinking’.

Door middel van verschillende oefeningen werden de deelnemers getriggerd om hun creatieve skills naar een hoger level te tillen. De workshop focuste zich met name op het visualiseren van complexe theorieën en processen, om deze voor de lezer begrijpelijker te kunnen maken.

Na de sessie gingen de deelnemers naar huis met een flinke dosis inspiratie en kennis op het gebied van visual thinking. Gedurende het jaar organiseert The INN Company verschillende events die triggeren op zakelijke en persoonlijke groei. Wil jij hier absoluut bij zijn? Schrijf je dan in voor de INN events nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom onze events!