INNovation Trigger – Jouw invloed op een betere wereld

Hoe draagt jouw potentieel bij aan de wereld en ben je je daar bewust van? Deze vraag stond centraal tijdens de INNovation Trigger ‘Jouw invloed op een betere wereld’, waar onze community Brenda Tjoelker van Essential Movements mocht ontvangen.

De meeste mensen die aan het einde van hun leven spijt hebben, hebben spijt van de dingen die ze NIET gedaan hebben. Niet van de dingen die ze verkeerd gedaan hebben. Een echte eye-opener die tijdens de sessie uitgebreid behandeld is.

Voor een grote groep geïnteresseerden mocht Brenda op 18 juni haar verhaal vertellen en de personen in de zaal live laten meemaken hoe zij door middel van haar technieken antwoorden kan vinden op de vragen die gedurende de sessie centraal stonden.

Dit resulteerde in een energieke sessie met veel waardevolle uitkomsten voor de deelnemers. Gedurende het jaar organiseert The INN Company verschillende events die triggeren op zakelijke en persoonlijke groei. Wil jij hier absoluut bij zijn? Schrijf je dan in voor de INN events nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom onze events!