Social media en haar content zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Op 22 januari gaan we hier dieper op in.
Monique Demoet van Demoet grafische vormgeving gaat ons meer vertellen over de do’s en don’ts van social media en Eline Dabekaussen van Snapped Fotografie leert ons de tips and tricks van fotografie met je eigen smartphone.

Gebruik jij social media voor je bedrijf en wil jij hier nòg beter gebruik van maken? Tijdens deze workshop leer je aan de hand van wat voorbeelden de do’s en don’ts van social media en krijg je wat tips mee. Hiernaast worden er tijdens de workshop ook vragen van jullie beantwoord. Mail daarom hetgene waar je tegenaan loopt, of wat je graag zou willen weten, naar monique@demoetvormgeving.nl.

De beste camera is de camera die je bij je hebt! En in veel gevallen is dat… De camera van je smartphone! Tijdens de workshop fotograferen met je smartphone kom je alles te weten over techniek, kleurgebruik en compositie. Ook krijg je handige tips en tricks die je meteen kunt toepassen.

Let op: De INNspiration Boost’s van Media INN zijn uitsluitend bedoeld voor Media Experts en Media Members van Media INN.