Tijdens onze deelname aan Proeftuin Film en tijdens gesprekken met het werkveld, werd ons steeds meer duidelijk dat er een behoefte ligt om een Limburgs filmproductiehuis op te zetten. Hier vinden makers ondersteuning in het produceren van hun films, televisieseries en cross-mediale kunstprojecten. Bijvoorbeeld bij het zoeken van alternatieve verdienmodellen en financiers. Het doel is een professioneel productiehuis waar nieuwe makers projecten mee kunnen ontwikkelen, initiëren en uitvoeren. Een belangrijke stap in het verder professionaliseren van de Limburgse Filmsector.

Als The INN Company willen wij hierin een verbindende rol spelen. Wij zijn gespecialiseerd in het bouwen van community’s die de wereld in beweging brengen. Dit is ook ons doel met het Producers Lab. Daarom organiseren we het INNer Circle event, waar we de verschillende partijen die betrokken zijn bij de Limburgse Filmwereld boor uitnodigen. Samen bepalen we welke behoeftes er liggen en hoe het filmproductiehuis eruit zal gaan zien. Door in een vroeg stadium betrokken te zijn bij dit initiatief, kun jij er ook het meeste uithalen.

Tijdens de sessie zullen we interactief aan de slag gaan met het ophalen van informatie, het zetten van doelen en op deze manier het vormen van de toekomst van het Limburgs Film Productiehuis.

Aanmelden kan via marijke@mediainn.nl