Yeah! INN Venlo is een feit! Vanaf 29 maart vinden er tweewekelijks Kick-off Coffee’s plaats in regio Venlo. Dit is een moment waarop onze community van Media INN Experts en Sports INN Professionals samenkomen. Wil jij er een keer bij zijn? Laat dit even weten aan Sam (sam@mediainn.nl).

De afgelopen jaren zijn wij samen met Filmtheater De Nieuwe Scene in Venlo aan de slag gegaan om media op een duurzame manier te implementeren op 4 scholen: Harlekijn, Toermalijn, Impuls en Ulingshof. Hier zijn mooie resultaten uitgekomen, die we graag met jullie delen.
Tijdens deze bijeenkomsten delen de scholen hun ervaringen om zo ook anderen te kunnen inspireren. We hopen het project een vervolg te kunnen geven op andere scholen en met nieuwe partners. Hierover gaan we graag op 20 april samen in gesprek.
Aanmelden kan vóór 8 april door te mailen naar educatie@nieuwescene.nl o.v.v. kennisdeling mediakunst.

Tijdens onze deelname aan Proeftuin Film en tijdens gesprekken met het werkveld, werd ons steeds meer duidelijk dat er een behoefte ligt om een Limburgs filmproductiehuis op te zetten. Hier vinden makers ondersteuning in het produceren van hun films, televisieseries en cross-mediale kunstprojecten. Bijvoorbeeld bij het zoeken van alternatieve verdienmodellen en financiers. Het doel is een professioneel productiehuis waar nieuwe makers projecten mee kunnen ontwikkelen, initiëren en uitvoeren. Een belangrijke stap in het verder professionaliseren van de Limburgse Filmsector.

Als The INN Company willen wij hierin een verbindende rol spelen. Wij zijn gespecialiseerd in het bouwen van community’s die de wereld in beweging brengen. Dit is ook ons doel met het Producers Lab. Daarom organiseren we het INNer Circle event, waar we de verschillende partijen die betrokken zijn bij de Limburgse Filmwereld boor uitnodigen. Samen bepalen we welke behoeftes er liggen en hoe het filmproductiehuis eruit zal gaan zien. Door in een vroeg stadium betrokken te zijn bij dit initiatief, kun jij er ook het meeste uithalen.

Tijdens de sessie zullen we interactief aan de slag gaan met het ophalen van informatie, het zetten van doelen en op deze manier het vormen van de toekomst van het Limburgs Film Productiehuis.

Aanmelden kan via marijke@mediainn.nl

Over bewust worden van positieve en belemmerende gedachtes en wat deze met jou doen. Hoe je dit kunt sturen en zorgen voor een positief effect op jou en je ondernemerschap.

Deze INNspiration Boost vind plaats op 30 maart van 9.00-11.00 bij INN Sittard

Deze inhoud is beschermd met een wachtwoord. Vul hieronder het wachtwoord in om het te bekijken:

De afgelopen tijd was niet gemakkelijk. We hebben ons allemaal moeten aanpassen in een wereld die niet meer in balans is. Dat kan zorgen voor onrust en dat je niet meer gelukkig bent met hoe je leven nu loopt.
In de training van Sports INN professionals Astrid van Vlodrop krijg je een handige tool, waar je direct mee aan de slag gaat. Zodat je naar huis gaat met een kant en klaar stappenplan om de balans weer terug te vinden in een wereld die uit balans is. Zo kun jij van 2022 jouw beste jaar ooit maken.

De masterclasses vinden plaats op 4, 6 en 8 december.

Meld je nu aan via onderstaande link:
www.mevrouwastrid.nl/masterclass

De digitale wereld ontwikkelt zich sneller dan ooit. Visuele Media wordt steeds meer onderdeel van
ons leven en de invloed ervan zien we met de dag groeien. Daarom is het belangrijk om vooral de
kansen die visuele media ons biedt te ondersteunen, te vergroten en op de juiste manier in te zetten.
Niet alleen in de technische zin van het woord, maar vooral ook vanuit een gedachte van
ontwikkeling, lef, kennis, beleving en verbinding.

Met dit INNovatie festival willen wij mensen stimuleren en inspireren, voeding en een basis geven voor de
implementatie van een continu innoverend karakter binnen zijn/haar organisatie, waardoor de
levensvatbaarheid en de impact stijgt.
Tegelijkertijd moet het festival ervoor zorgen dat duurzame verbindingen worden gemaakt tussen
mensen en organisaties onderling, internationaal, euregionaal en lokaal. En krijgen innovaties een
concrete vorm.

Op korte termijn zal er meer bekend worden over het INNovatie festival en de kaartverkoop ervan! Wil jij niks missen, schrijf je dan in voor de INN events nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom onze events!

Na het succes van afgelopen editie gaat The INN Company dit jaar groter en nog gezelliger uitpakken. In samenwerking met verschillende partners en Limburgse artiesten staat op donderdag 10 februari 2022 De Graote Vastelaovend Show 2022 op de planning.

Na het online succes van vorig jaar zal er dit jaar gestreefd worden naar een live editie, waar het publiek weer kan rekenen op verschillende geweldige live optredens en spelelementen met onze artiesten.

Houd de komende maanden onze website goed in de gaten om niets te missen van De Graote Vastelaovend Show. Wil jij hier absoluut bij zijn? Schrijf je dan in voor de INN events nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom onze events!

Let’s move the world together

We bring people together to connect on a personal level. This way it is possible to start projects in collaboration.
Why? Because we believe that the right kinda energy + the right toolkit can make a difference in the world. It can either be a small change or a big one. If you have set your mind, the rest can be easy.

What will we do?

Who is joining?De kick-off coffee is een wekelijks event waar de Media Experts van de Media INN en de Professionals van de Sports INN samen komen.
Er is een wisselend programma, waarbij het doel vooral is kennisdelen, verbindingen leggen, ervaringen uitlichten en gezamenlijk groeien & ontwikkelen.
Het is dus geen openbaar toegankelijk event.

Lijkt het je interessant om eens als introducé aan te sluiten, mail ons dan even via connect@mediainn.nl
Om hiervoor in aanmerking komen moet je wel in één van onderstaande vakgebieden werkzaam zijn:

X
X