De Graote Vastelaovend Show 2021

Een jaar zonder Vastelaovend. Daar kon zich bij de INN company niemand iets bij voorstellen. Reden genoeg om de koppen bij elkaar te steken en De Graote Vastelaovend Show 2021 in het leven te roepen. Met verschillende Limburgse artiesten werd al snel besloten om er een geweldige online show van te maken.

Met artiesten als Erwin, Wir Sind Spitze!, Spik & Span, Dieter Koblenz en Andy en Roy was al snel een avondvullend programma opgesteld, dat bestond uit verschillende spelelementen en optredens van de artiesten. Gedurende de show werden daarnaast ook nog eens verschillende prijzen weggegeven, met als hoofdprijs een Televisie! Ter beschikking gesteld door Makro Nuth.

Carnavalisten die een kaartje hadden bemachtigd konden online genieten van de show en ondertussen vanaf de bank meedoen aan de verschillende spellen. Door de verschillende tv schermen die rondom het podium stonden was het voor de artiesten ook mogelijk om de interactie met het publiek op te zoeken. De geboorte van een interactieve Vastelaovendshow was het gevolg. En dat smaakt naar meer!

Ook in 2022 zal er weer een Graote Vastelaovend Show plaatsvinden. Wil jij hier absoluut bij zijn? Schrijf je dan in voor de INN events nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom onze events!