Coach Talk – Eric Bessems

Persoonlijke en zakelijke groei zijn belangrijke thema’s waarmee binnen de community’s Media INN en Sports INN gewerkt wordt. De Coach Talk met Eric Bessems (voormalig directeur Geonius en onder andere bekend van het RTL 4 programma ”Brut, dromen onder grote druk”) werd dan ook met open armen ontvangen.

Tijdens deze 2 uur durende coach talk is er, onder begeleiding van Natascha Rouette, dieper ingegaan op de carrière van Eric en de ups en downs die hij gedurende zijn loopbaan heeft meegemaakt. Gedurende de sessie was er ook ruimte voor het publiek om vragen te stellen aan Eric. Hiermee kreeg het publiek gericht advies dat zij vervolgens weer in hun eigen onderneming konden toepassen. De vele positieve reacties vanuit het publiek zorgden er dan ook voor dat de coach talk een vaker terugkerend event zal worden.

Gedurende het jaar organiseert The INN Company verschillende events die triggeren op zakelijke en persoonlijke groei. Wil jij hier absoluut bij zijn? Schrijf je dan in voor de INN events nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom onze events!